Een huisje in het bos met hond reserveren?

Een vakantie met hond in de bossen boeken en op zoek naar een bos huisje waar huisdieren welkom zijn? Het grootste aanbod chalets en huisjes in het bos met hond vind je hier. In deze huisjes in het bos zijn tot 3 honden toegestaan. Op de meeste vakantieparken maximaal 2. Vaak zit je in de bossen vuurwerkvrij, ideaal bij de jaarwisseling en kerst.

roompot in het bos banner


Bij wie een huisje in het bos met hond boeken?

De leukste en meest huisdiervriendelijke parken in het bos vind je bij Landal, bij Topparken en bij Roompot. Daar maak je ook de grootste kans op een last minute huisje in het bos met hond. EuroParcs is zeker ook een aanrader.

landal bosrijke omgeving banner


bospad Garderen

Roompot, huisje met hond in de bossen boeken

Bij de meeste Roompot parken in het bos, zijn huisdieren toegestaan. Of je nu een 2 persoons huisje met hond in het bos zoekt of een 6 of 8 persoons boshuisje met hond. Bij Roompot slaag je altijd. Luxe en goedkope vakantiehuisjes en bungalows met hond.


Wellness huisjes met hond bij Topparken.

Topparken staat bekend om de mooie en luxe vakantiehuisjes met één of meer wellness faciliteiten. Je kunt bij Topparken zelfs huisjes in het bos met bubbelbad, sauna en hond huren. Hoe luxe mag jouw vakantie met hond in de bossen zijn?


samen in de jacuzzi in het bos

Honden bungalow Landal in het bos huren

Huisje in het bos met hond bij Landal huren? Bij de vakantie met hond in het bos, heb je de keuze uit het huren van een particulier vakantiehuisje in de bossen of een accommodatie op een vakantiepark midden in het bos. Wat de laatste optie betreft. Landal GreenParks heeft in diverse landen binnen Europa vakantieparken in het bos waar honden en andere huisdieren van harte welkom zijn. Het is zelfs zo dat Landal in Nederland specifieke hondenbungalows op haar parken verhuurt. Dit zijn huisdiervriendelijke vakantiebungalows met omheinde tuin, honden mand, honden bench en hondendouche. Zie bijvoorbeeld deze hondenbungalow van Landal in het bos voor 4 personen.


EuroParcs, huisjes in de bossen met hond.

Als we het over vakantieparken in de bossen met hond hebben, kunnen we zeker niet om EuroParcs heen. Prachtig gelegen vakantieparken, in Nederland, maar ook voor een vakantie met hond in Luxemburg. Zie dit vakantiehuis met hond in Luxemburg. Wij raden EuroParcs met name aan voor een luxe vakantie met hond in de bossen.


Huisje met hond midden in de bossen huren?

Wie een chalet, bungalow of vakantiehuisje midden in de bossen zoekt en in de buurt van losloopgebieden voor honden, vindt hier het meest uitgebreide aanbod. Voor het huren van een vrijstaand huisje in het bos met hond. Ook voor een huisje met hond in het bos 2 personen.


wandelen met de hond in de Franse Alpen

Hotel met hond in het bos boeken

Soms komt het beter uit om in een hotel te overnachten. Als je op doortocht bent bijvoorbeeld en een hotel met hond voor één nacht zoekt. Een andere reden kan zijn dat je niet zelf wilt koken en wilt genieten van heerlijke maaltijden in een 3 of 4 sterren restaurant. Voor al diegenen die een hotel in het bos zoeken waar honden welkom zijn. Deze vind je snel en eenvoudig op de website www.hotel-met-hond.com. Op die site vind je ook hotels met hond aan zee of in de duinen.


HotelSpecials.nl honden hotels in het bos

In welk land huur jij een huisje in het bos met hond?

Wat is jouw favoriete land of regio? Nederland of elders? Wij hebben een groot aanbod natuurhuisjes. Van huisjes in de bossen op de Veluwe of in Drenthe, Overijssel of de Ardennen. Je kunt hier ook een bos huisje in Duitsland, Luxemburg of Frankrijk huren. Veel van deze huisjes met hond hebben een omheinde tuin. Meestal zijn deze huisjes in de bossen ook voor een midweek te huur.


huisje in het bos

Huisjes in de bossen waar 2, 3 of 4 honden welkom zijn

Op zoek naar en boshuisje voor een vakantie of weekendje weg met meerdere honden? In meer dan de helft van de vakantiehuisjes die in de natuur staan zijn 2 honden toegestaan. Er zijn zelfs huisjes op de Veluwe, in Drenthe en Overijssel te huur waar 3 of 4 honden toegelaten worden. Houd er wel rekening mee dat je bij de meeste huisje in Nederland een vergoeding per nacht per hond betaalt. Een goedkope vakantie met 4 honden in bijvoorbeeld Gelderland, Drenthe of Zeeland, kan dan toch nog een vrij dure vakantie worden. Huur bij voorkeur een particulier huisje in het bos met de hond. Het verblijf met honden in een particulier honden vakantiehuisje is soms zelfs gratis.


vier honden in de tuin

Huisje met open haard in het bos huren

Een romantisch weekend met twee in de bossen boeken? Huur dan een vakantiehuisje in de bossen met open haard. Zo een open haard zorgt voor veel extra sfeer en een behaaglijk warmte. Het is natuurlijk wel uitkijken met honden en een open haard. Honden zijn meestal bang voor vuurt maar in het enthousiasme van de vakantie in het bos is enig gevaar toch niet uitgesloten. Neem bij dit type vakantiehuisjes een bench voor de hond mee zodat hij daar veilig kan verblijven. Een huisje in het bos met afgesloten tuin is ook een optie.


gezellig met de hond voor de open haard

Voorbeelden van vakantieparken honden welkom in het bos.

Eén van die hondvriendelijke parken is vakantiepark Heideheuvel in Gelderland. Een mooi park midden in de bossen. Een ander vakantiepark van Landal waar honden welkom zijn is heet hond- en kindvriendelijke vakantiepark Rabbit Hill in Nieuw Millingen Gelderland. Ook vanuit dit park ben je zo de bossen in. Bij de meeste parken van Landal Nederland vind je ook losloop gebieden voor honden. Op onze website vakantiehuis omheinde tuin hebben wij eerder een artikel gepubliceerd over vakantieparken waar honden welkom zijn.


in het bos

Vuurwerkvrije parken in het bos

Is jouw hond ook zo bang voor vuurwerk? Veel mensen huren met Oud en Nieuw en in ieder geval tijdens met de jaarwisseling een huisje of chalet op een vuurwerkvrij vakantiepark met hond. Dat zijn vakantieparken waar er een vuurwerkverbod is aangekondigd. Hier vind je de laatste informatie over deze vuurwerkvrije vakantieparken. Er zijn meestal tot 2 honden per vakantieverblijf toegestaan.


Genieten in een vakantiehuis met hond in het bos

In een vakantiehuis met hond in de bossen is het genieten. Zeker met losloopgebieden voor honden in de directe omgeving. En vaak zit je in de bossen vuurwerkvrij, ideaal bij de jaarwisseling.

meertje in het bos

In Nederland een huisje in de bossen huren waar honden welkom zijn

Wie een weekendje met de hond in Nederland wil boeken en op zoek is naar een huisje met omheind terrein en dan bij voorkeur in een bosriji gebied, kan kiezen uit vele opties. Boek bijvoorbeeld een natuurhuisje met hond in de bossen van de Veluwe of Drents Friese Wold. In Overijssel en Brabant vind je ook uitgestrekte bossen met vakantiehuisjes erop. Kijk maar eens naar de mogelijkheden die de Chaamse bossen bieden. Je kunt dus ook een mooi en vrijstaand huisje met hond in de bossen van Noord-Brabant of Overijssel boeken.


Huisje in de bossen van de Ardennen huren

Een huisje in het bos met hond in de Belgische Ardennen boeken betekent eindeloos wandelplezier. Nergens anders in de Benelux vind je zoveel natuurschoon en zoveel afwisselende flora en fauna. Je kunt ook een vakantie met 2, 3 of 4 honden in de Ardennen boeken en in een chalet of boshuisje Belgische Ardennen verblijven. In veel gebieden in de Ardennen vind je losloopgebieden voor honden maar in het algemeen moeten honden in de bossen van België en Luxemburg aangelijnd zijn.


wandelen in de ardennen la Roche

Huisje Frankrijk met hond huren in bos.

Een vakantie met hond in de bossen van Frankrijk vieren betekent genieten van veel natuur, prachtige vergezichten en veel wandelmogelijkheden. Veel Nederlanders en Belgen boeken een vakantie met hond in Frankrijk. Niet alleen omdat je in dit land zo veel bossen, bergen en natuurgebieden vindt maar ook vanwege de gastvrijheid van de Fransen en de mogelijkheid een vrijstaand huisje of vakantieboerderij met grote tuin en eigen zwemvijver voor de hond te huren. Met name de Vogezen zijn aantrekkelijk als het om een vakantie met hond in de bossen van Frankrijk gaat.


HotelSpecials.nl honden hotels in het bos

In Duitsland een bos huisje boeken waar honden toegestaan zijn

Een huisje in het bos huren in Duitsland? Een natuurhuisje Duitsland waar 1, 2 of 3 honden welkom zijn? Als je een vakantie met de hond in Duitsland wilt vieren en je bent op zoek naar een vakantiehuisje in het Zwarte Woud, Eifel of Sauerland, vind je hier vele mogelijkheden. Je kunt zelfs een bos huisje in Duitsland huren met privé sauna of jacuzzi. Een huisje in de natuur van Duitsland huren, is niet zo moeilijk. Dat geldt ook voor huisjes in het bos in bijvoorbeeld Oostenrijk, Tsjechië of Luxemburg.


vakantie met hond aan meer in Duitsland

Toch liever een huisje aan zee met hond

Vind je het leuk om wat afwisseling in je vakanties met hond te hebben? Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen een vakantie met de hond aan zee te boeken, bijvoorbeeld in Zeeland. En op het eiland Walcheren vind je zee, duinen en bossen. Zoek een vakantiehuis Zeeland met hond op de website www.vakantiehuis-zeeland.be. Lees hier wat de leukste plaatsen van Zeeland zijn en waar in Zeeland je op vakantie kunt gaan


Europarcs in de natuur banner