Een huisje in het bos met sauna huren?

Hier kan je een bos huisje met sauna in Nederland, België, Duitsland of Frankrijk reserveren. Je vindt bij ons het grootste aanbod luxe huisjes in het bos met interessante aanbiedingen. Ook voor een huisje in het bos met Finse sauna, infrarood sauna of jacuzzi. Ook aantrekkelijk in het kader van een weekend weg

roompot in het bos banner


Relaxen in een huisje in het bos met eigen sauna.

In een huisje met privé sauna kan je heerlijk relaxen. En al helemaal als dat huisje met sauna midden in de bossen ligt. Huisdieren zijn in veel van deze huisjes in de natuur toegestaan. Je vindt bij ons veel aanbiedingen en last minutes. Ook voor een last minute huisje met hond en sauna in het bos.

landal bosrijke omgeving banner


huisje in het bos met sauna

Aanbiedingen huisjes met sauna in het bos

Wie een huisje in het bos met sauna wil boeken en op zoek is naar een aanbieding, vindt deze hier. Je vindt hier ook aanbiedingen voor huisjes in het bos met sauna én jacuzzi.


In welke landen kan je een huisje met sauna in het bos boeken?

Je kunt bij ons een huisje met sauna in de bossen voor 2, 4, 6 of 8 personen huren. Voor groepen zijn er grote vakantiehuizen met sauna in natuurgebieden te huur. Je kunt dus ook voor een actief vriendenweekend Ardennen of Veluwe een accommodatie met privé sauna in een natuurgebied huren. Ook voor een groot vakantiehuis met sauna in Duitsland, Frankrijk of Italië.


samen in de jacuzzi in het bos

Een huisje in de natuur huren, altijd een goed idee.

De meeste mensen die een natuur vakantie boeken, doen dat omdat ze behoefte hebben aan rust en ruimte. Even ver weg van de grote massa en van het drukke bestaan. Anderen hebben een ander argument, namelijk bezinning. Zeker als je een bezinningsweekend wikt vieren, is het boeken van een huisje in het bos met sauna een goed idee. Zowel de rust van de bossen en het weldadige gevoel van de privé sauna dragen bij aan bezinning, aan mindfulness. Ook voor een retraite of yoga weekend is een verblijf in een huisje in het bos met jacuzzi of sauna een goed idee.


Voor wanneer wil je een natuur huisje met sauna boeken?

Vakantiehuisjes midden in de natuur worden veel geboekt voor de meivakantie, herfst vakantie of Paasvakantie. Maar omdat de bossen in de zomer verkoeling bieden, zijn ze ook perfect voor een verblijf in de zomervakantie. Als het op het strand zo een 30 graden is, kan het in de bossen van de Veluwe of Ardennen maar een 22 graden zijn. Het bladerdak van de hoge bomen houden veel zonlicht tegen en zorgen in de zomervakantie voor een aangename temperatuur. Ideaal om in de bossen te gaan wandelen.


mooiste bossen op de Veluwe

Huisje in het bos met sauna en hond huren?

Wandelen in de bossen met je hond is echt genieten. Je kunt via deze site “huisjes in de bossen” een huisje met sauna in de bossen huren waar honden welkom zijn. Met wat geluk boek je een huisje met hond in een losloopgebied voor honden. Dan kan je zo vanuit je vakantiehuisje met sauna in het bos zo een wandelgebied voor honden inlopen. Deze waarschuwing is misschien op zijn plaats. In de bossen zitten veel teken en die laan zich graag op je hond vallen. Neem bij een vakantie met de hond in de bossen daarom altijd een tekentang bij en controleer niet alleen de hond maar ook jezelf. Een tekenbeet kan een lelijke besmetting opleveren, de ziekte van lyme kan behoorlijke gevolgen voor mensen en dieren hebben.


Romantisch huisje met privé sauna op de Veluwe huren?

Een romantisch weekendje wet met zijn twee? Huur dan een huisje in het bos met sauna op de Veluwe. Uitgestrekte bossen en heidevelden stellen je in staat om van de natuur daar te genieten en misschien wel wilde dieren te spotten. Een huisje in het bos met jacuzzi en open haard huren, is ook een goed idee. Je kunt ook een romantisch vakantiehuisje op één van de Landal vakantieparken op de Veluwe huren.


vakantiehuis met zwembad en sauna

Een vakantiehuis met sauna op een vakantiepark in het bos boeken

Wie graag in gezelschap is van anderen en tegelijkertijd een vakantie in de bossen wilt vieren, boekt een huisje of bungalow met sauna op een vakantiepark in de bossen. Het voordeel van het huren van een huisje op een bungalowpark in de bossen is dat je gebruik kunt maken van de faciliteiten op het park en contact kunt hebben met andere gasten op het park. Kinderen vinden er vriendjes, singles vinden er andere alleenstaanden. Een park is dus een prachtige plek om nieuwe vrienden te maken en in de bossen ben je meestal met gelijkgestemden.


Wat zijn de mooiste bossen van Nederland?

Als je een huisje in een Nederlands bos wilt huren, is het fijn om te weten waar je de mooiste bossen van Nederland kunt vinden. Niet alleen in Gelderland vind je mooie bossen, ook in Utrecht ( Utrechtse Heuvelrug ), Drenthe, Friesland, Groningen, Brabant, Limburg en Overijssel zijn de bossen en wouden fraai. Lees onze blog met met tips over de mooiste huisje en bossen in Nederland.


in het bos

Last minute vakantiehuisje met sauna in bossen huren

Je kunt tot 2 dagen voor vertrek en last minute huisje met sauna in de bossen huren. Kies een particulier vakantiehuisje in de natuur of boek een last minute vakantiepark in het bos. Ook voor een last minute weekend met de hond op de Veluwe.


Europarcs in de natuur banner