Huisje in het bos midweek

Een midweek een huisje in het bos huren

Wie een huisje in het bos voor een midweek wil huren, heeft bij ons veel te kiezen. Je kunt een huisje in de bossen met open haard huren, met privé sauna of hottub. Omdat veel mensen voor een weekendje weg kiezen, is er altijd wel aanbod voor de midweek. Een huisje in het bos huren van maandag tot en met vrijdag is meestal net zo goedkoop als een weekend. Zeker leuk in een vakantiepark in het bos.

roompot in het bos banner

Hotel in het bos huren?

Een andere alternatief is het huren van een hotel in het bos. Er zijn ook hotels in het bos te vinden waar huisdieren zijn toegestaan.

Huisje in het bos met open haard huren voor midweek

De meeste mensen die een huisje in de natuur willen huren, kiezen voor een huisje midden in de bossen met open haard. Dat is begrijpelijk. Een huisje huren met open haard is sfeervol en romantisch. Tegelijkertijd geeft hout of een ander natuurlijk materiaal zoals turf een heerlijke warmte. Het is de formule voor een heerlijke vakantie in de bossen. Boek hier een huisje in het bos met open haard.


landal bosrijke omgeving banner

De hond mag natuurlijk ook mee op vakantie

Of je nu een vakantie boekt van maandag tot en met vrijdag of een weekendje erop uit gaat, in de meeste van onze vakantiehuisjes in de bossen zijn huisdieren welkom. In het ene huisje kan je een vakantie met 2, 3 of 4 honden vieren. In het andere huisje kan je er met één hond terecht. Er zijn echter ook huisjes waar honden helemaal niet zijn toegestaan.


Midweek met hond op vakantiepark boeken

Veel van de huisjes in de bossen liggen op vakantieparken. Eerder schreven we over de vakantieparken in de bossen van Landal GreenParks en de mogelijkheid er voor een lang weekend of midweek een hondenbungalow met omheinde tuin te huren. Voor het huren van een huisje in het bos voor een midweek met sauna of jacuzzi kan je ook bij Top Aanbieders als Roompot en TopParken terecht. En ook een grote aanbieder als Center Parcs heeft wellness bungalows en andere typen vakantiehuizen in de bossen te huur. Je kun ook bij Europarcs een huisje in de bossen huren.

Huisje in het bos huren voor een midweek met sauna

De combinatie bos en privé sauna, klinkt velen als muziek in de oren. Het is dan ook heerlijk om een midweek in een huisje in de bossen met sauna te mogen verblijven. Zeker als die sauna voor alleengebruik is. Via de site kan je een huisje in de bossen met eigen sauna in Nederland, België, Duitsland of Frankrijk huren. Zowel huisje in de bossen voor 2, 4 of 6 personen als grote vakantiehuizen voor 8 tot wel 20 personen. Een huisje in de bossen huren, zeker een goed idee. Je kunt zeker ook een huisje met hottub voor een korte periode huren. Een natuurhuisje met hout gestookte hottub is ook in de voorjaarsvakantie of meivakantie een heerlijke wellness ervaring.

Huisje in het bos Luxemburg huren

Als je een natuurvakantie buiten Nederland of België wilt boeken en in een bos verblijven, moet je zeker eens kijken naar de mogelijkheden welke vakantieland Luxemburg je biedt. Je vindt veel natuur in Luxemburg, met name in de Moezel en Luxemburg Ardennen. Je kunt hier een vakantiehuis Luxemburg huren.

Europarcs in de natuur banner