Huisje in het bos welke niet op vakantiepark ligt

Boek nu een huisje in het bos welke niet op een vakantiepark ligt

Steeds meer mensen zijn voor de invulling van hun vakantie op zoek naar een huisje in het bos met een ligging niet op een vakantiepark. En dan kom je al snel in de categorie particuliere huisjes in het bos terecht. In deze rubriek hebben wij de mooiste particuliere vakantiehuisjes in het bos voor je geselecteerd. Je kunt bij ons ook een particulier huisje in het bos met jacuzzi, hottub of privé sauna huren. Of boek een chalet in het bos.

roompot in het bos banner


Rust en ruimte

Een huisje in het bos welke niet op een vakantiepark ligt biedt doorgaans rust en ruimte. Ontspannen in een groene omgeving.

landal bosrijke omgeving banner


romantisch huisje met sfeerhaard

2 persoons huisje in bos huren, niet op vakantiepark

Een vakantiehuisje in de bossen van twee personen huren en dan bij voorkeur een romantisch huisje in het bos met open haard, sfeerhaard of houtkachel? Je vind op deze site veel 2 persoons particuliere vakantiehuisje in een boswachterij. Ook huisjes die niet op een vakantiepark liggen. Deze particuliere vakantiehuizen liggen meestal midden in de natuur en geen huisje of chalet is hetzelfde. Genieten met je partner in het bos. Romantiek ten top. Tip: Het is ook leuk om een 2 persoons huisje aan het water te huren, bijvoorbeeld een huisje met eigen aanlegsteiger voor de boot. Boek bij voorbeeld een vakantiehuis met aanlegsteiger Friesland. Het is vaak mogelijk een boot of sloep bij je huisje te huren.


Voordelen huren particuliere vakantiehuisjes in het bos

Het huren van een particulier vakantiehuis, aan zee, in het bos, in de duinen of bij de boer, heeft grote voordelen. Dat geldt ook voor een last minute huisje in het bos België of Nederland. In tegenstelling tot een huisje op een vakantiepark ga je niet op in de grote massa. Particuliere huisjes zijn vaak alleenstaand en bieden optimale privacy. In tegenstelling tot de grote vakantieparken vind je er meestal geen bioscoop, zwembad of restaurant. Je moet de gezelligheid dus zelf maken. terug naar de natuur en terug naar de eenvoud. Particuliere vakantiehuisjes bieden zoveel meer dan een luxe accommodatie op een groot vakantiepark. PS, je kunt bij ons ook een huisje in het bos met hottub huren.


samen in de jacuzzi in het bos

Huisjes op vakantieparken in bos hebben ook zo zijn voordelen

Natuurlijk kan een verblijf op een vakantiepark in het bos ook een enorme beleving zijn. Er zijn ook bosparken en campings waar je voor weinig geld een chalet kunt huren of kamperen. En kamperen in het bos is ook ontzettend leuk. Ook voor een kampeervakantie in de bossen geldt. Luxe kampeervakanties en glamping zijn de tegenwoordige toverwoorden.


Europarcs in de natuur banner