Boomhut in Asse 60504 – België – Vlaams-brabant – 2 personen

185,00

Boomhut 2 personen België met hottub.
Een boomhut voor 2 personen, België, Vlaams Brabant. Ecologisch verantwoord. Met hottub, douche. Ontbijt mogelijk. Voor mensen die geen behoefte hebben aan een luxe boomhut met jacuzzi maar terug willen naar de “Basic”. Genieten vanuit je boomhut België in de natuur. Veel privacy in deze ecologische boomhut voor 2 personen.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: NH60504 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Boomhut 2 personen België met hottub.
Een boomhut voor 2 personen, België, Vlaams Brabant. Ecologisch verantwoord. Met hottub, douche. Ontbijt mogelijk. Voor mensen die geen behoefte hebben aan een luxe boomhut met jacuzzi maar terug willen naar de “Basic”. Genieten vanuit je boomhut België in de natuur.
Veel privacy in deze ecologische boomhut voor 2 personen.

Meer informatie.
Wees een van de eersten om een nacht te reserveren in onze ecologische boomhut. In onze zelfgebouwde boomhut willen we mensen één laten worden met de natuur en de rust – en tegelijk laten genieten van alle comfort van een luxe glamping. De boomhut-beleving is ecologisch en off-grid, wat wilt zeggen: geen stromend water, geen elektriciteit, beperkte verwarming. Maar dat wordt meer dan gecompenseerd door een prachtige warme houtgestookte hottub, ecologische douche, gezellige tuin met picknicktafel, en barbecue. Bovendien heb je ultieme privacy door de aparte tuin met aparte ingang (en hoge hagen!). Onze boomhut-ervaring is goed te combineren met een dagje uit in Brussel, Aalst of Gent, of een wandeling langs een van de verschillende (historische) wandelroutes die uitkijkt over de uitgestrekte velden en heuvels. Genieten is de boodschap – jullie zijn onze gasten! PS. Je kan eveneens een vers ontbijt, 12,50 euro per pers. bestellen – vraag naar beschikbaarheid

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Natuurhuisje

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal personen

,

Aantal huisdieren

Aantal slaapkamers

Aantal badkamers

Faciliteiten

, , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , , ,