Boomhut in Easterein 25230 – Nederland – Friesland – 2 personen

95,00

2 persoons boomhut Friesland met balkon.
Deze 2 persoons boomhut in Friesland, Nederland, met elektrische kachel heeft een balkon en beschikking over een sauna. Met keuken en slaapkamer met twee persoon bed. Ideaal als je op zoek bent naar een bijzondere accommodatie Nederland voor een romantisch weekendje weg met zijn twee.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: NH25230 Categorieën: , , , ,

Beschrijving

2 persoons boomhut Friesland met balkon.
Deze 2 persoons boomhut in Friesland met elektrische kachel heeft een balkon en beschikking over een sauna. Met keuken en slaapkamer met twee persoon bed. Ideaal als je op zoek bent naar een bijzondere accommodatie Nederland voor een romantisch weekendje weg met zijn twee.

Meer informatie over deze boomhut Nederland.
Deze goed geïsoleerde boomhut, gebouwd van ecologisch, milieubewust inlands en Europees hout, heeft een geheel eigen sfeer. Deze boomhut heeft een ruim balkon waarop je heerlijk kunt zitten en kunt genieten van het uitzicht. De boomhut is geschikt voor maximaal twee personen. In de boomhut staat een tweepersoonsbed(140), bank, 2 pits kookplaat, elektrische kachel (ook voor winterverhuur) Winter kamperen maar dan net iets anders. In de boomhut is eenvoudige keukeninventaris aanwezig; bordjes, bestek, kopjes, glazen en een waterkokertje. Sinds kort is er in onze recreatie ruimte een ruime keuken met inductie kookplaat, magnetron oven en vaatwasser en koelkast voor gezamenlijk gebruik. Het moderne en goed verzorgde sanitair is op korte loopafstand. Sauna (hout gestookte) gebruik mogelijk graag bespreken op dag van aankomst. Op aankomst dag bent u welkom vanaf 15.00. U bedden zijn opgemaakt en graag zelf badhanddoeken mee nemen.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Natuurhuisje

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal personen

,

Aantal huisdieren

Aantal slaapkamers

Aantal badkamers

Faciliteiten

, , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , , ,