Boomhutsuite in Lelystad – Nederland – Flevoland – 2 personen

99,00

Boomhut huren, 2 personen Flevoland.
Een goedkope boomhut 2 personen in Nederland huren? Dat kan op deze camping in Flevoland. Wakker worden tussen de bladeren van de bomen en luisteren naar het fluiten van de vogels. Het kan echt in deze goedkope boomhut voor twee personen. Door het unieke ophangsysteem hangt de 2 persoons boomhut echt aan de stam van de boom en voel je het bewegen van de boom. Een echte natuurbeleving in Nederland. Ook voor een weekendje weg Nederland en overnachten in de natuur.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Boomhut huren, 2 personen Flevoland.
Een goedkope boomhut 2 personen in Nederland huren? Dat kan op deze camping in Flevoland. Wakker worden tussen de bladeren van de bomen en luisteren naar het fluiten van de vogels. Het kan echt in deze goedkope boomhut voor twee personen. Door het unieke ophangsysteem hangt de 2 persoons boomhut echt aan de stam van de boom en voel je het bewegen van de boom. Zo dicht bij de natuur kom je maar zelden! Een echte natuurbeleving in Nederland. Een boomhut huren, één groot en bijzonder avontuur.

Boomhutsuite in Lelystad – Nederland – Flevoland – 2 personen - slaapkamer

Bijzonderheden over deze boomhut Flevoland 2 personen.
De suite boomhut is lekker luxe ingericht met een knipoog naar een hotelkamer. De heerlijk comfortabele bedden, opgemaakt met lekker veel kussens, en de Nespresso en Special Tea apparaten met onbeperkt gebruik van cupjes geven je echt het gevoel helemaal welkom te zijn. In de centrale kookplaats van de camping staat een koelkast waar je gebruik van kunt maken.
Toilet
Voor een sanitaire stop moet je wel even ‘afdalen’ naar de bewoonde wereld. Je kunt daarvoor gebruik maken van de aanwezige voorzieningen op de camping. Bezoek ook even onze dierenweide met Alpaca’s of maak gratis gebruik van het nabijgelegen zwembad.

Boomhutsuite in Lelystad – Nederland – Flevoland – 2 personen - terras

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Vipio

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal personen

,

Aantal huisdieren

Aantal slaapkamers

Faciliteiten

, , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , , ,