Vakantiehuis La Pause Insolite – België – Ardennen – 4 personen

420,00

Vakantiehuis La Pause Insolite – België – Ardennen – 4 personen voor € 397.00

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: aade2e7b6fa9a14d8137fb118b15666d Categorieën: , , , , ,

Beschrijving

HET UNIEKE VERHAAL, VERTELD DOOR DE HUISEIGENARES

De eigenares is bijzonder in haar persoonlijkheid, in haar smaak én in haar visie op de wereld. Dit komt prachtig naar voren in haar keuze voor deze accommodatie. De eigenares van deze unieke vakantiewoning is zeer gefascineerd door natuur en welzijn.

Profiterend van haar grote tuin, begon zij ongeveer 20 jaar geleden met het inrichten van een huisje bij haar eigen woning. Dankzij een buitenkansje kon ze haar eerste caravan kopen, die ze ook op haar grond zette, maar deze keer aan de andere kant van haar huis, in de richting van de beek beneden. Na een ontmoeting met een Mongools echtpaar dat in de import-export werkzaam was, kreeg zij de gelegenheid om een authentieke Mongoolse yurt en een deel van het bijbehorende meubilair te kopen. Uiteraard heeft zij deze nieuwe “lichte accommodatie” op haar terrein ingericht, tussen het chalet en de woonwagens. De grote hoeveelheid ruimte biedt de mogelijkheid om alle woningen op hetzelfde perceel te vestigen, zonder dat ze te dicht bij elkaar staan. Het feit dat de caravans op het terrein van de eigenaresse staan, biedt gasten een zeer veilige omgeving met veel privacy.

De eigenares heeft geen WiFi geïnstalleerd in de yurt zodat gasten hun batterijen optimaal kunnen opladen zonder toe te geven aan de verleiding van het internet. Er zijn boeken en gezelschapspelletjes aanwezig voor op dagen dat er niet kan worden genoten van de buitenlucht vanwege het weer.

De eigenaresse wil een unieke sfeer creëren en de gasten een “tijdloze” ervaring laten beleven, terug naar de basis. Ze wil haar gasten een andere manier van leven laten zien.

DETAILS

– De Mongoolse yurt wordt alleen verhuurd tussen mei en september
– Volg het Blotevoetenpad en geniet van een prachtige route die je 3 km langs de mooiste plekjes brengt
– Er zijn, omwille van de authenticiteit, geen ramen in het dak of in de muren aanwezig
– Tevens omwille van de authenticiteit zijn er enkel droge toiletten aanwezig
– Er is een gemeenschappelijke ontspanningsruimte met wellness, een kampvuurplaats en een pizza-oven

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Booking.com

Extra informatie

Land

Regio

,

Plaats

Aantal personen

, , ,

Aantal huisdieren

Aantal slaapkamers

Aantal badkamers

Faciliteiten

, , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , , , ,