Romantisch huisje huren

Je kunt hier een romantisch huisje huren, in het bos

Een romantisch huisje huren voor een weekendje weg met zijn twee? Wie een romantisch huisje zoekt in het bos, heeft deze hier zo gevonden. Ga bijvoorbeeld een romantisch huisje huren in de bossen van de Veluwe, Drenthe of Overijssel en ontdek hoe de stilte van een echt bos voelt. Huur een huisje met open haard en jacuzzi. Steek een kaarsje aan en geniet van je wijntje of ander drankje. Een romantisch weekendje weg met zijn twee, het is nog romantischer in een huisje midden in het bos.

Een boomhut huren

Wil je een bijzondere overnachting boeken? Overnachten in een huisje in het bos op grote hoogte?? Overweeg dan een boomhut te huren. Dat kan ook in Nederland en België. Een weekendje vieren in een 2 persoons boomhut op 2, 3 of 4 meter hoogte. Spannender en romantischer kan het niet.

Romantisch huisje huren in bossen Nederland

Huur een romantisch vakantiehuisje in de bossen van Overijssel, Drenthe, Gelderland of Utrecht. Of huur een huisje met open haard en sauna aan de kust van Zuid-Holland, Zeeland of de Waddeneilanden. Ook in de Zuid-Limburgse heuvels kan je een romantisch weekendje met zijn twee boeken. Hier kan je ook een chalet in het bos met jacuzzi boeken. Hier vind je onze huisjes in de bossen van Nederland.

Romantisch weekendje weg met zijn twee in België boeken

Als je een huisje in het bos in België wilt boeken, heb de je de grootste keuzen in de Ardennen. Maar ook in Belgische-Limburg, Antwerpen, Luik en Belgisch-Luxemburg heb je een uitgebreide keuze. Kies een particulier huisje in een natuurgebied en geniet van de stilte. Of boek een huisje of chalet met open haard, ligbad en sauna in een bungalow op een park in de bossen België. We hebben een ruime keuze romantische chalets, bungalows en vakantiehuisjes in België. Voor de liefhebber van echte bossen, vind hier de mooiste bossen van België

De hond mag eventueel ook mee

Natuurlijk is je trouwe viervoeter ook welkom. In een groot gedeelte van onze huisjes in het bos zijn huisdieren toegestaan. In een aantal hondenbungalows omheinde tuin van Landal vind je bungalows met open haard, hondenmand en omheinde tuin. Een perfecte accommodatie voor een romantisch weekendje weg met zijn twee en de hond. In deze bungalows in het bos zijn per accommodatie 2 huisdieren toegestaan. Je kunt in een aantal plaatsen een romantisch huisje huren in het bos voor een weekendje weg met 3 of 4 honden. Tip: Een huisje in de duinen huren met hond is zeker ook romantisch.

Een open haard en privé sauna maken het verschil

Als je een romantisch huisje huren wilt huren in het bos welke naast een fijne sfeer ook wellness faciliteiten biedt, is onze tip een vakantiehuisje in het bos met open haard en privé sauna te huren. Een open haard zorgt voor een aangename en romantische sfeer. Een sauna in je vakantiehuisje zorgt voor de broodnodige ontspanning. Wist je dat je kunt kiezen uit natuur huisjes met Finse sauna of infrarood sauna? Wist je dat je ook kunt gaan voor een natuurhuisje in het bos met ligbad en buitenjacuzzi? Bij ons vind je ook romantische chalets in het bos, bijvoorbeeld op de Utrechtse Heuvelrug en in de Brabantse Kempen. Een huisje met open haard huren, kan je ook in Duitsland of Frankrijk.

huisje in het bos

Romantisch privé huisje huren of accommodatie op vakantiepark?

Wat zoek je? Een romantisch huisje in het bos niet op een vakantiepark of een accommodatie op een bungalowpark? Bij ons vind je een ruime keuze in beide categorieën. Je kunt kiezen voor een particulier huisje in de bossen. Een romantisch huisje in de duinen of aan het strand. Je kunt ook voor een romantische vakantiebungalow of chalet op een bungalowpark kiezen. Een park met restaurant en zwembad heeft wellicht de voorkeur. Anderzijds, uit eten tijdens je romantisch weekendje weg, heeft zeker ook wat.

Last minute weekendje weg met zijn twee

Wil jij je vriend of vriendin verrassen met een romantisch weekendje weg en bedenk je dat op het laatste moment? Boek dan een last minute huisje in het bos. Ga samen uit eten en maak lange wandelingen. Drink thee of koffie in een theetuin of bezoek een pannenkoeken huis. Als je vandaag op het idee gekomen bent of er morgen een weekendje met zijn twee tussen uit te gaan, is er nog veel mogelijk. Je kunt een 2 persoons last minute vakantiehuisje in de bossen, duinen of heuvels tot 1 dag voor vertrek online boeken. Vergeet geen kaarsjes, flesje wijn en lekker geurtje voor het ligbad of sauna mee te nemen. Een romantisch huisje huren voor een last minute weekendje weg met zijn idee. Zo een goed idee heb je misschien lang niet gehad.