Vrijstaand vakantiehuisje

Huur hier een vrijstaand vakantiehuisje.

Huur hier een vrijstaand vakantiehuisje in het bos. Een huisje in het bos welke helemaal alleen staat en met volledige privacy.
Huur een alleenstaand huisje in het bos in Nederland, België, Frankrijk of Duitsland. Privacy is gegarandeerd.

Een vrijstaand vakantiehuisje in het bos huren, juist nu

Juist nu is het aantrekkelijk om een vrijstaand huisje in het bos te huren met sauna of hottub. In verband met de beperkingen rond “Corona” is het huren van een alleenstaand vakantiehuisje extra aantrekkelijk geworden. Op deze site kan je geheel vrijstaande vakantiehuisjes in de natuur huren. Ook huisjes met een regendouche en alleenstaande chalets in het bos met hottub of prive sauna. Deze huisjes garanderen een optimale privacy. Kom in zo een natuurhuisje tot rust, geniet van de stilte en de natuur.

De voordelen van een vrijstaand huisje in de natuur

De voordelen van het huren van een alleenstaand huisje in de natuur zijn legio.

 • Je komt in zo een natuurhuisje helemaal tot rust
 • Je hebt geen directe buren dus méér privacy
 • Je kunt even helemaal tot jezelf komen
 • Je kunt er met je partner een romantisch uitje van maken
 • Als je een huisdier hebt, kan die zich vermaken in tuin
 • Je hebt meestal je eigen parkeerplek bij het huisje
 • Je kunt bij een afgelegen huisje in de het bos de stilte ervaren
 • Als je een huisje midden in de bossen hebt gehuurd, loop je zo de bossen in voor een lange wandeling
 • Je hoort geen direct verkeer. Bij een afgelegen vakantiehuisje
 • Je wordt in het bos weer creatief, qua denken en qua doen
 • Als het huisje midden in een bos of natuurreservaat ligt, zal je zeker wilde dieren kunnen spotten zoals de boommarter, wild zwijn of edelhert.
 • Een afgelegen huisje in het bos heef wellicht geen internet. Het kan een opluchting zijn om niet constant te hoeven Whatts Appen of voor sociale media bereikbaar zijn. Gewoon even aandacht en tijd voor jezelf.
 • Huur een vrijstaand huisje in de bossen met open haard. Ideaal voor een romantisch weekendje weg met zijn twee. Lees hier meer over een romantisch huisje in het bos huren

Huur een particulier huisje in de bossen

Huisje niet op een vakantiepark bieden in de regel de meeste privacy. Zeker als zo een huisje in het bos een grote, groene tuin heeft met groenblijvende struiken en bomen is stilte, privacy en rust gegarandeerd.

Liever geen tv in het huisje?

We zijn het bijna allemaal gewend. ’s avonds thuis achter de buis zitten en je favoriete tv programma kijken of Netflix film. Niets mis mee maar tijdens je vakantie in de natuur gaat het om beleving. Boek daarom een huisje in het bos zonder tv en internet en pak eens een goed boek of doe eens een spelletje. Het is dan een heel ander soort beleving dan je thuis gewend bent en je geniet “bewust” meer.

natuur en bos in Drenthe

Een hottub in je vakantiehuisje heeft zeker meerwaarde

Vakantie vieren doen we vooral om te relaxen en tot rust te komen. Wat dat betreft, zit je in een huisje in de natuur goed. Een huisje met hottub huren, is van grote toegevoegde waarde. Niet alleen omdat de de voorzieningen in wellness huisjes je helpen re relaxen maar ook omdat een hottub, ligbad of sauna in je vakantiehuisje je een ontspannen bezigheid geeft. In combinatie met een open haard in je huisje en een kampvuurplaats, is het een prima manier om je vakantie invulling te geven.

Vrijstaand huisje in het bos met omheinde tuin huren

Een omheinde tuin geeft nog meer privacy. En daarnaast maakt een omheinde en besloten tuin een vakantie met de hond een stuk gemakkelijker. Als je een huisje in de natuur huurt in het kader van een vakantie met huisdier, is het zaak een vakantieverblijf te huren met een goed afgesloten en omheinde tuin. Deze huisjes in het bos met tuin vind je onder andere op de Veluwe, in Drenthe, Overijssel en Zeeland. In de omgeving van Schoorl, Renesse en Burgh-Haamstede vind je huisjes in de natuur die in de omgeving van de bossen en duinen liggen.
In de Achterhoek vind je huisjes in de bossen nabij de Duitse grens. Leuk om je vakantie in de natuur in de Achterhoek en grensgebied Duitsland door te brengen.

Ver van de snelweg

Als je behoefte hebt aan veel natuur, stilte en rust, huur dan een afgelegen vakantiehuisje ver van de snelweg. Het geluid van een snelweg of autoweg draagt ver en als de wind ongunstig staat, kan je nog wel hinder hebben van het geluid van een autoweg die op meer dan 5 kilometer afstand ligt. Kijk daarom altijd op de kaart waar het huisje wat je wilt huren ligt en kijk ook naar eventuele andere rustverstoorders in de omgeving. Hoe meer afgelegen je huisje in de natuur is, hoe meer rust je er zult vinden.