Huisje in het bos Luxemburg

Huur een huisje in het bos Luxemburg

Huisjes in de bossen Luxemburg 2 tot en met 8 personen.
Mogelijkheden een huisje in het bos Luxemburg te huren. Kies een natuurhuisje of een huisje in het bos op een vakantiepark Luxemburg.

Groothertogdom Luxemburg

Groothertogdom Luxemburg is bosrijk. Daarom zijn er veel mogelijkheden een huisje in het bos te huren. Huur een particulier huisje in het bos Luxemburg of een vakantieverblijf op een vakantiepark in de bossen van Luxemburg.

roompot in het bos banner

kasteel Vianden in Luxemburg

Luxemburg, ideaal voor een familievakantie

Luxemburg is de perfecte locatie voor een vakantie met de hele familie. Je vindt er de mooiste landgoederen en kastelen, uitgestrekte natuurgebieden en je zit dicht bij Duitsland en Belgisch-Luxemburg, leuk voor een dagje uit tussendoor.

landal bosrijke omgeving banner

stad in Luxemburg

Geen accommodaties voor grote groepen

Indien je een huisje in het bos Luxemburg wilt huren voor een grote groep, moeten we je teleurstellen. In Groothertogdom Luxemburg vind je bijna geen grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties. Je kunt er wel een huisje in het voor 6, 8 of 10 personen huren. Voor een weekendje weg met een grote groep kan je beter een huisje in het bos Belgisch-Luxemburg huren. Daar zijn ook grote groepsaccommodaties te huur.

Europarcs in de natuur banner