Vakantieparken in bos Landal GreenParks

De leukste vakantieparken in bos van Landal GreenParks.

Vakantie in Nederland boeken en op zoek naar een vakantiepark in het bos? Wij hebben de mooiste vakantieparken Nederland in het bos van Landal GreenParks voor je in een overzicht gezet. De meeste van deze vakantieparken Nederland liggen midden in het bos. We hebben er ook de adressen bij gezet zodat je snel zelf extra informatie kunt verzamelen. We beperken ons in dit artikel tot Landal vakantieparken in het bos in Drenthe, Overijssel, Gelderland en Noord-Brabant. Ook elders in Nederland vind je vakantieparken midden in de natuur. Vind hier informatie over de mooiste bossen van Noord-Brabant.

roompot in het bos banner


Selectie mooiste vakantieparken in bos Landal

Dit overzicht vakantieparken in bos Nederland, is niet compleet. Zie hiervoor de Landal pagina “Vakantieparken in het bos Nederland. We hebben een selectie gemaakt van Landal vakantieparken Nederland die midden in de bossen liggen en tot de mooiste natuur vakantieparken van Nederland behoren.


landal bosrijke omgeving banner

Vakantie in eigen land.

Als je een vakantie in eigen land boekt en kiest voor een verblijf bij een vakantiepark in het bos van Landal, ga je ook nog eens duurzaam en ontspannen op vakantie. En dat is precies waar Landal GreenParks voor staat, veel natuur, duurzaam en comfortabel genieten! Je kunt ook een wellness accommodatie bij Landal huren. Bijvoorbeeld een vakantiebungalow in het bos met privé sauna. Veel plezier bij het vinden van de mooiste vakantieparken in bos.


Vakantieparken in bos Drenthe.

Hier vind je 2 door ons geselecteerde vakantieparken in de bossen van Drenthe. Voor een compleet overzicht van de Landal vakantieparken in de bossen van Nederland, Drenthe, Overijssel en Noord-Brabant, ga naar de Landal website. Daar vind je ook vakantieparken in de duinen, aan het water en aan zee.

Vakantiepark in de bossen Drenthe “Het Land van Bartje”

Voor een vakantie met kinderen in de bossen van Drenthe, is Landal vakantiepark “Het Land van Bartje” een goede keuze. Dit vakantiepark ligt midden in het natuurgebied De Hondsrug. Zie ons artikel “de mooiste bossen van Drenthe”. Bij het Land van Bartje kan je accommodaties tot en met 10 personen huren. Je kunt er dus ook een bungalow in het bos voor 6, 8 of 10 personen boeken. Dit vakantiepark in het bos Drenthe heef prima voorzieningen, zoals. Overdekt zwembad met peuterbad. Fietsverhuur. Wellness faciliteiten, Parkwinkel, Ponyranch. Prachtige fietsroutes in de omgeving. Het adres van vakantiepark het Land van Bartje is: Buinerweg 8, 9536 PG Ees.

Vakantiepark in de bossen Drenthe, Landal Hunerwold State.

Dit unieke vakantiepark ligt midden in de bossen van Het Drents Friese Wold. Lees meer over dit unieke natuurgebied in ons artikel “mooiste bossen van Drenthe“. Je kunt in dit vakantiepark in het bos een geheel vrijstaande 4 of 6 persoons bungalow huren. Er zijn ook vakantiebungalows met houtkachel en privé sauna of sunshower te huur. Dit vakantiepark in Drenthe met visvijver heeft faciliteiten zoals binnenzwembad, open lucht theater, speeltuintje, air-trampoline. Ook ideaal voorn een visvakantie Drenthe. Het adres van Vakantiepark Landal Hunerwold State is Schurerslaan 4, 8438 SC, Wateren.

Vakantieparken in bos Overijssel

Wist je dat Overijssel ook mooie bossen heeft en de Landal vakantieparken Overijssel op de mooiste plekjes in de natuur liggen? Wij hebben 2 vakantieparken in de bossen van Overijssel geselecteerd. Vind hier informatie over de mooiste bossen Overijssel.

Bos Duitsland - Harz

Landgoed De Vlegge Overijssel, kleinschalig vakantiepark in het Vechtdal

Dit kleinschalige vakantiepark in Overijssel ligt in de bossen van het Vechtdal. Je vindt hier geen zwembad met binnenzwembad of grote speeltuin. Wel vind je hier onder andere een restaurant en fietsverhuur. Het is in onze optiek een ideaal vakantiepark voor 50, 55 en 60 plussers maar gezinnen die van rust, leuke activiteiten en natuur houden, vinden het hier ook geweldig. Er zijn hier bungalows te huur tot en met 8 personen. Je kunt hier ook een bungalow in het bos met privé sauna huren. Het adres van dit vakantiepark Landal De Vlegge is: Valkenlaan 100, 7693 VG Sibculo

Landal vakantiepark in het bos Overijssel, Twenhaarsveld in Holten.

Landal Twenhaarsveld is een groter vakantiepark en ligt ook in een bosrijke omgeving. Het ligt in de directe omgeving van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug en de Holterberg. Lees hier over de 10 mooiste natuurgebieden van Overijssel. Je kunt op dit unieke vakantiepark in de bossen een 2 persoons bungalow met hond huren maar er zijn ook vakantiebungalows voor groepen van 4, 6, of 8 personen te huur. Er is zelfs een mogelijk om voor 18 personen een groot vakantiehuis te huren. (een combinatie van vakantiehuizen).

Groot vakantiepark met uitgebreide faciliteiten

Landal vakantiepark Twenhaarsveld is een groot vakantiepark met alle bijbehorende faciliteiten, ook op het gebied van sport en spel. Het is een vakantiepark in de bossen met binnenzwembad. Het is tevens een leuk vakantiepark met hond.
Het adres van vakantiepark Twenhaarsveld is: Landuwerweg 17, 7451 SP Holten.

Vakantieparken in bossen van Gelderland

Landal GreenParks heeft maar liefst 6 vakantieparken die in de bossen van Gelderland liggen. Je vindt deze hier. We hebben 2 vakantieparken in de bossen van de Veluwe voor je uitgelicht.

Landal Heideheuvel Veluwe, Beekbergen.

Een vakantie de Veluwe is altijd geslaagd. Dat geldt zeker bij een verblijf op Landal vakantiepak Heideheuvel. Dit is een groot vakantiepark in de bossen met alle bijbehorende faciliteiten waaronder een binnenzwembad. Je kunt op dit vakantiepark in Beekbergen een 2, 4, 6, 8 of 10 persoons bungalow huren. De twee persoons bungalow is aangepast voor mindervaliden. Er is ook een 12 pesoons bungalow in de bossen van Beekbergen te huur terwijl er voor groepen plaats is voor 18 personen. Ook op dit park bestaat de mogelijk een bungalow in het bos met houtkachel en privé sauna te huren. Ook op dit park zijn honden welkom. Het adres van dit park is: Hoge Bergweg 30
7361 GS Beekbergen.

Landal Coldenhove, Veluwe

Landal Coldenhove in Eerbeek is een groot vakantiepark en camping op de Veluwe. Je vindt er bungalows voor groepen tot en met 12 personen, chalets en safaritenten. Het is een bijzonder mooi park met binnenzwembad, restaurant en indoor speelparadijs. Je kunt er ook een hondenbungalow, mindervaliden bungalow of kinderbungalow huren. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid fietsen te huren op het park. Er zijn bungalows in de bossen met sauna te huur. Voor een vakantie met de hond op de Veluwe is dit park een absolute aanrader. Maar ook voor een kampeervakantie, mindervalide vakantie of wellness weekend in het bos, is dit park in Eerbeek een topper. Het adres van Landal Coldenhove is Boshoffweg 6, 6961 LD Eerbeek.

Vakantieparken in bos Noord-Brabant.

Ook in Noord-Brabant kan je een huisje in het bos huren. Er zijn echter ook aantrekkelijke vakantieparken in de bossen van Noord-Brabant. We presenteren hier de mooiste Landal vakantieparken in de bossen van Noord-Brabant, we kiezen er 2 uit.

Landal Duc De Brabant

Dit Landal vakantiepark ligt midden in de bossen van de Brabantse Kempen. Het is een minder groot vakantiepark waar je een huisje of bungalow in het bos kun huren tot en met 10 personen. Ook hier kan je een vakantieverblijf met privé sauna reserveren. Dit aantrekkelijke vakantiepark in Diessen-Baarschot heeft een buitenzwembad, restaurant en fietsverhuur mogelijkheid. Het is een ideaal vakantiepark voor rustzoekers en mensen die van fietsen en wandelen in een bosrijke omgeving houden.

Landal vakantiepark Het Vennenbos

Als je zoekt op vakantieparken in bos Noord-Brabant kom je al snel dit mooie vakantiepark Het Vennenbos tegen. Dit is een groot vakantiepark in Noord-Brabant, ook gelegen in de Brabantse Kempen. Dit vakantiepark beschikt over een subtropisch zwemparadijs, restaurant, in- en outdoor faciliteiten en veel meer. Je kunt op dit vakantiepark Noord-Brabant met binnenzwembad een 4, 6, 8 of 10 persoons bungalow in de bossen huren. De 6 persoons bungalow is aangepast voor mindervaliden. De Efteling en Safaripark Beekse Bergen liggen in de omgeving. Ook op dit vakantiepark in de bossen Noord-Brabant zijn 1 of 2 honden toegestaan. Het adres van Landal Het Vennenbos is Schouwberg 7, 5527 JH Hapert.

Europarcs in de natuur banner