Boomhut huren

Een boomhut huren doe je via de website huisje in het bos.

Een boomhut huren op 2, 3 of 4 meter hoogte? Dat kan. Huur een boomhut in Drenthe, Gelderland, Overijssel of elders in een avontuurlijk bos. Voor een bijzondere overnachting in een treehouse. Een verblijf in een boomhut en overnachting is een echt avontuur. Huur een boomhut in Nederland, België, Frankrijk, Zweden of elders in Europa. Voor een bijzondere overnachting midden in de natuur. Deze bijzondere vakantiehuisjes in de natuur vind je op de website huisje in het bos

roompot in het bos banner

Boomhut huren voor 2 tot 6 personen.

Boomhutten zijn in de regel geschikt voor 1, 2, 3 of 4 personen. De meeste boomhutten zijn voor 4 personen. Je kunt ook overnachten in een grote boomhut met slaapplaatsen tot wel 5 á 6 personen. Een boomhutovernachting is ook in Nederland of België mogelijk. Wel is het zo dat je een boomhut voor minimaal 2 nachten moet huren. Een midweek, week of 14 dagen is meestal ook mogelijk. Bijzonder overnachten midden in de natuur. Huur bijvoorbeeld een boomhut in de Ardennen. Het is ook mogelijk een luxe boomhut met sauna, jacuzzi of hottub te huren.

Boomhut met jacuzzi huren?

Wie op zoek is naar een boomhut met jacuzzi, moet eens kijken naar deze 2 persoons boomhut met jacuzzi en buitendouche in Gelderland. Een luxe manier om in een boomhut een bijzondere vakantie te vieren.

houten hottub in de tuin

landal bosrijke omgeving banner

Een boomhut huren, voor de echte natuurliefhebber

Wie een paar dagen in een boomhut vakantie heeft gevierd, is even helemaal één met de natuur. Vanuit een hoogte van 2, 3 of 4 meter naar vogels, vlinders en insecten mogen kijken, is een wereld op zich. De zang van een vogel in een boom is plotseling heel nabij. En.. als je een boomhut gehuurd hebt op bijvoorbeeld de Veluwe of De Ardennen, is de kans groot dat je vanuit je blokhut in de bomen een wild zwijn of eekhoorn kunt spotten. Misschien zelfs een das of vos.

uitzicht uit boomhut

Vanuit je bijzondere vakantie locatie speuren naar een boommarter

De boommarter is een roofdier welke zich ophoudt in de toppen van de bomen. Normaal gesproken zal je de boommarter niet snel ontdekken maar tijdens je bijzondere verblijf in je hut in de boom, heb je een grotere kans dit schuwe roofdier te spotten. Zeker in een omgeving waar eekhoorns zijn. De boommarter komt onder andere voor in Gelderland, Overijssel en De Utrechtse Heuvelrug. Maar ook in de Ardennen kan je met wat geluk boommarters spotten. We raden je aan om een nachtkijker mee te nemen. Dat is nog meer genieten tijdens je bijzondere overnachtingen. Lees hier wat Natuurmonumenten over de boommarter schrijft. Je moet overigens de boommarter niet verwarren met de steenmarter.

Maaltijden bereiden in je boomhut.

Verwacht geen luxe keuken met magnetron en gasfornuis in je bijzondere vakantieverblijf in de bossen. Wat je wel kunt verwachten is dat je op een eenvoudige manier je maaltijden kunt bereiden en er warm water en soms zelfs stroom in je bijzonder vakantiehuis aanwezig is. Zie overnachten en verblijven in een boomhut een beetje als glamping, luxe kamperen. De basisvoorzieningen zoals toilet, koken en slapen zijn meestal prima in orde. Je hoeft ’s nachts als je naar het toilet moet, dus ook niet de trap af te gaan. Het is een spannend avontuur met de bomen en de natuur als je beste vrienden.

boomhut in een echte boom

Slapen in echt bed of hangmat

Een hut gebouwd is een boom, kan zeker ook comfortabel zijn. Je kunt een boomhut huren in Nederland of België met hangmatten maar in luxe boomhutten kunnen ook gewone bedden aanwezig zijn. Een boomhut zal meestal aan de rand van een bos staan. Soms in de buurt van andere boomhutten. Als er geen weg, vakantiepark of camping in de buurt is, zal het er stil en donker zijn. Heerlijk om die stilte te mogen ervaren. Maak de unieke ervaring mee om in een boomhut te overnachten. Een bijzondere ervaring welke je nooit meer zult vergeten.

Is een boomhut huren iets voor een gezin met kinderen?

Boomhutten zijn gebouwd op hoogte. Dat zal al snel een 2 of 3 meter zijn. Daarom zijn deze avontuurlijke vakantieverblijven niet geschikt voor een weekend, vakantie of midweek met kinderen. Met wat oudere kinderen, is het best wel een goed idee om een huisje in het bos op hoogte te boeken. Of jullie kinderen oud genoeg zijn voor een weekendje in een boomhut?? dat kan je als ouders het beste zelf beoordelen.

Boomhut in het bos

De hond mee in de boomhut?

Een vakantie met de hond boeken in de bossen?? In de bossen vind je vele huisjes en chalets waar honden welkom zijn. In boomhutten zijn vanzelfsprekend géén huisdieren zoals honden toegestaan. Je kunt hier een huisje met hond in het bos huren.

   Boomhut huren met sauna of jacuzzi?

   Wil je overnachten in een boshuisje of boomhut met sauna of jacuzzi? Ook dat is mogelijk. Je kunt een 2, 3, 4 of 5 persoons boomhut huren die over een eigen sauna, hottub of jacuzzi beschikken. Bij iedere te huren boomhut staat vermeld wat de eventuele wellness faciliteiten zijn. Je kunt echter ook een huisje in het bos met sauna huren. Vind hier een huisje in het bos met sauna

   huisje in het bos met sauna

   Herfstvakantie

   Overigens, het is zeker een goed idee om een boomhut te huren tijdens de herfstvakantie. Bijvoorbeeld bij Europarcs De Wijde Werelt, een perfect park voor een familie vakantie Gelderland. In die periode zijn veel dieren in het bos bezig met het aanleggen van een wintervoorraad. Lees deze tips voor een leuk weekendje weg voor de herfstvakantie Nederland

   Europarcs in de natuur banner