Boomhut in Saint laurent de cerdans 61041 – Frankrijk – Languedoc-roussillon – 6 personen

72,00

Boomhut Frankrijk huren 6 personen.
Deze 6 persoons boomhut in Frankrijk ligt bij de Spaanse grens. Je overnacht in deze boomhut op maar liefst 7 meter hoogte. Als je avontuurlijk wilt overnachten in Frankrijk met 4, 5 of 6 personen, is hier je kans. Fantastisch plan om een avontuurlijke vakantie in Frankrijk te boeken en te slapen in een boomhut die gebouwd is in een 250 jaar oude kastanje boom. Prachtig uitzicht. Zoek hier je boomhut Frankrijk

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: NH61041 Categorieën: , , , ,

Beschrijving

Boomhut Frankrijk huren 6 personen.
Deze 6 persoons boomhut in Frankrijk ligt bij de Spaanse grens. Je overnacht in deze boomhut op maar liefst 7 meter hoogte. Als je avontuurlijk wilt overnachten in Frankrijk met 4, 5 of 6 personen, is hier je kans. Fantastisch plan om een avontuurlijke vakantie in Frankrijk te boeken en te slapen in een boomhut die gebouwd is in een 250 jaar oude kastanje boom. Prachtig uitzicht.

Boomhut in Saint laurent de cerdans 61041 - Frankrijk - Languedoc-roussillon - 6 personen - terras

Alles wat je moet weten over deze 6 persoons boomhut Frankrijk
¨Kijk, er groeit een boom in het midden van het huis!¨ In de keuken van de boomhut, in de badkamer en boven op zolder zie je de grote stam van de 250-jaar oude kastanjeboom. De takken gaan dwars door het dak en ook op het terras ontkom je er niet aan. Slapen op 7 meter hoogte is een bijzondere belevenis, wakker worden onder het ritselende bladerdek en ontbijten in de zon op het terras van een boomhut maak je niet elke vakantie mee.

Boomhut in Saint laurent de cerdans 61041 - Frankrijk - Languedoc-roussillon - 6 personen - zolder

Sinds de zomer van 2011 is deze boomhut klaar om van te genieten. Geschikt voor een gezin van max. 6 personen, met op de ‘begane grond’ een compleet ingerichte keuken, badkamer (douche en toilet) en een slaapkamer met dubbelbed. Boven, rondom de boom, is er slaapzolder voor wel vier kinderen. Schuifdeuren leiden je naar het terras op het zuiden met prachtig uitzicht op de Spaanse grens waar je heerlijk kunt zitten. Af en toe komt er een eekhoorntje voorbij en ’s avonds hoor je de uil of het gescharrel van het nachtleven ver onder je.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Natuurhuisje

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal personen

, , , ,

Aantal huisdieren

Aantal slaapkamers

,

Aantal badkamers

Faciliteiten

, , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , , ,