12 personen

Vakantiehuis in de bossen voor 12 personen.
Een 12 persoons huisje midden in de bossen huren? Of groepsaccommodatie 12 personen Zoals een bos huis in de Ardennen, Veluwe, Twente of De Achterhoek?

Bekijk hier direct alle beschikbare huisjes in bos 12 personen.

Lees verder...

In deze rubriek vind je grote vakantiehuizen Nederland en België midden in de bossen. Je kunt hier een 10, 12 of 14 persoons vakantiehuis Veluwe huren naar er zijn ook grote vakantiehuizen voor 16 personen in de bossen van het Drents Friese Wold beschikbaar of Utrechtse Heuvelrug.

Center Parcs 12 personen in het bos.
De luxe vakantieparken van Center Parcs liggen bijna altijd in het bos. Je kunt er mooie 12 persoons vakantiehuizen en familiebungalows huren. Zoals dit 12 persoons huisje in het bos Center Parcs Kempervennen.

EuroParcs 12 personen in het bos.
Ook EuroParcs verhuurt uniek gelegen accommodaties 12 personen in de bossen. Zoals dit 12 persoons vakantiehuis op EuroParcs De Zanding. Deze is van het type familievilla en ideaal voor een familieweekend Gelderland.

Vakantiehuis in bos 14 personen.
Je kunt ook een huisje in het bos voor 14 personen huren, met privé sauna en 7 slaapkamers bijvoorbeeld. Ook aantrekkelijk voor vrienden weekend.
Vind hier een vakantiehuis in het bos voor 14 personen.

Resultaat 1–24 van de 93 resultaten wordt getoond