Boshuisje huren

Je kunt bij ons een uniek boshuisje huren.

Zo een boshuisje staat meestal in het bos en is geschikt vanaf 1 persoon.
Zoals een boshuisje huren op de Veluwe, in Drenthe, Overijssel of de Ardennen. Ook een boshuisje met hond, want huisdieren zijn in veel boshuisjes welkom. Boshuisjes liggen midden in de bossen en natuur! Huur nu een bijzonder mooi huisje, midden in het bos, en ervaar de stilte en pracht van de natuur. Is een boomhut huren in het bos iets voor jou?

roompot in het bos banner

Boshuisje met hond reserveren

In diverse boshuisjes en chalets in de bossen zijn huisdieren welkom. Huur een boshuisje met omheinde tuin als je bang bent dat je hond weg loopt en achter de dieren in het bos aan gaat.

fietsen in het bos met de hond

In Nederland een boshuisje huren

Je kunt via ons ook een boshuisje in Nederland huren. Huisjes in de bossen van Limburg tot Drenthe, van Overijssel tot Friesland, Groningen. Luxe wellness huisjes in het bos tot Tiny boshuisjes. Met het grootste aanbod op de Veluwe.

landal bosrijke omgeving banner

Boshuisje huren België

Met name in de Kempen, Belgisch-Limburg en Belgisch-Luxemburg vind je een groot en gevarieerd aanbod huisjes midden in de bossen. Of je nu op zoek bent naar een ecologisch boshuisje of familievilla met sauna in het bos, je vindt de betere mogelijkheden bij ons. Ook voor een boomhut België in de bossen.

Een boshuisje huren, rust en méér natuurbeleving

Wij mensen, zijn allemaal anders. De één houdt van de kermis en knalvuurwerk terwijl de ander zijn rust vind tijdens een wandeling in het bos. De één is lid van een motorsportmagazine, de ander van Velt, de NIVON of Natuurmonumenten. Als jij tot de laatste groep hoort, hebben we goed nieuws voor je. We hebben op deze site de mooiste en meest vrij gelegen huisjes in het bos geselecteerd. Zodat jij een boshuisje huren kunt waar je echt tot rust kunt komen. En, als je huisdieren hebt, deze zijn in een aantal geselecteerde huisjes in de bossen van harte welkom.

moeder met dochter in het bos

Eenvoudig boshuisje huren, of juist luxe?

Als je een boshuisje huurt wil dat niet zeggen dat je niet mag genieten van een wellness voorziening zoals sauna of hottub of géén eigen toilet of douche met warm water hebt. Er zijn bij luxe boshuisjes te huur en huisjes in het bos met slechts basisvoorzieningen. Huur een boshuisje dat past bij je persoonlijkheid, luxe of eenvoudig en goedkoop. Er is voor iedereen wel een boshuisje te vinden die past bij je budget en wensenlijstje.

Boshuisje met sauna of hottub huren?

Het is ook mogelijk een huisje in het bos met eigen sauna of hottub te huren. Als je wilt genieten van de natuur én wellness. Ideaal voor een romantisch weekendje weg met zijn 2. Er zijn ook natuurhuisjes in de bossen van Staatsbosbeheer te huur.

Ervaar de stilte

Er zijn in Nederland nog plekjes in de bossen waar je de stilte kunt ervaren. In België, en dan met name in de Ardennen, vind je meer grote boswachterijen en natuurgebieden. Voor een boshuisje in de Benelux, kan je het beste een huisje Ardennen huren, en dan bij voorkeur een boshuisje Belgisch-Luxemburg

vader en zoon in het bos

Boshuisje huren in Duitsland

Veel redenen voor huren boshuisje Duitsland. In Duitsland, en dan met name in Eifel, het Zwarte Woud en Beierse Woud vind je nog uitgestrekte bossen. Het is dan ook zeker mogelijk om voor een redelijke prijs een boshuisje Duitsland te huren. Dat kan een 2 persoons huisje in het bos zijn maar in Duitsland kan je ook een groepshuis in het bos huren. Voor groepen tot we 40 personen. Ideaal voor bijvoorbeeld een uitstapje inclusief overnachting natuur vereniging.

   Huisje in bos Frankrijk huren

   Boshuisjes Frankrijk, voor een optimale natuur beleving. Ook in Frankrijk vind je uitgestrekte bossen waar je nog stilte en echte natuurbeleving kunt vinden. Je vindt de mooiste en grootste bossen van Frankrijk onder andere in de Auvergne, de Franse Alpen en De Elzas. Indien je een goedkoop boshuisje in Europa huren wilt, zal je die zeker vinden in Frankrijk. Maar ook in landen als Noorwegen, Zweden, Italië en bijvoorbeeld Tsjechië kan je een afgelegen huisje in de bossen huren. Als je een goedkoop boshuisje binnen Europa wilt huren kan je deze zeker vinden in landen als Tsjechië en Zweden. Je moet er dan wel een behoorlijke afstand voor afleggen en dat iets wat je misschien niet wilt. Afgelegen huisjes in de bossen zijn meestal niet met het openbaar vervoer bereikbaar.

     Europarcs in de natuur banner