Particulier huisje in het bos

Een particulier huisje in het bos huren.

Wat je moet weten als je een particulier huisje in het bos huren wilt.

roompot in het bos banner

Particuliere huisjes in het bos, meestal niet in een vakantiepark

Om direct maar met de deur in huis te vallen en om misverstanden te voorkomen, de meeste particuliere huisjes i het bos liggen niet op een vakantiepark. Echter, een klein gedeelte van deze Natuurhuisjes liggen op kleinschalige vakantieparken. Indien je een particulier vakantiehuis in het bos zoekt met een ligging niet op een vakantiepark, is het dus zaak om de tekst bij het huisje vermeld staat, goed te lezen. Twijfel je over een bepaald huisje in het bos of die wel of niet op een kleinschalig park ligt? Vraag ons dan om een en ander uit te zoeken.

Particulier huisje in het bos met hond

In veel van onze particuliere vakantiehuisjes zijn huisdieren welkom. Dat geldt niet alleen voor huisjes in de bossen van Nederland of België maar ook in andere vakantielanden. Zo is het bijvoorbeeld in Duitsland in het Zwarte Woud genieten als je een vakantie met hond in het bos boekt.

fietsen in het bos met de hond

landal bosrijke omgeving banner

Particulier huisje Nederland in bos huren

In Nederland vind je met name op de Veluwe, in Drenthe, Overijssel en Noord-Brabant relatief veel vrijstaande en particuliere huisje met ligging in het bos. Hierbij is voor velen De Veluwe favoriet. Met plaatsen als Voorthuizen, Hoenderloo en Ermelo, is de kans groot dat er een particulier vakantiehuis Veluwe te huur is.

Particulier huisje in het bos België

Het aanbod particuliere huisjes in de bossen van België is ontzettend groot en gevarieerd. Je vindt deze particuliere huisjes België niet alleen in de bossen van de Ardennen of Belgisch-Limburg maar ook elders in België. Een aantal van deze particuliere huisje België liggen op kleinschalige vakantieparken. Meestal verscholen in een natuurgebied. Soms is het ook mogelijk een last minute stacaravan te huren bij zo een kleinschalig park België.

vader en zoon in het bos

Afgelegen huisje in het bos huren

Je hebt zeker bij particuliere vakantiehuizen de mogelijkheid een afgelegen huisje in het bos te huren, ook als je er een midweek tussen uit wilt. Daar kan je nog rust en volledige privacy vinden. Dat is één van de voordelen als je een afgelegen chalet of natuurhuisje in het bos huurt particulier.

Europarcs in de natuur banner