Boomhut camping Torentjeshoek XXL – Nederland – Drenthe – 7 personen

481,00

Boomhut 7 personen Drenthe.
Overnachten in een 7 persoons boomhut Drenthe, dat is pas uniek kamperen! Op 7 meter hoog heb je een verbluffend uitzicht op het Nationaal Park Dwingelderveld. Wakker worden met dat uitzicht en het gefluit van de vogels, dat is pas vakantie! Overnachten in een boomhut Drenthe. Deze boomhut Drenthe is onderdeel van een natuur camping.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Boomhut 7 personen Drenthe.
Overnachten in een 7 persoons boomhut Drenthe, dat is pas uniek kamperen! Op 7 meter hoog heb je een verbluffend uitzicht op het Nationaal Park Dwingelderveld. Wakker worden met dat uitzicht en het gefluit van de vogels, dat is pas vakantie! Overnachten in een boomhut Drenthe. een ongelooflijke en inspirerende ervaring. Lees hier meer over een boomhut huren.

Boomhut camping Torentjeshoek XXL - Nederland - Drenthe - 7 personen - keuken

Bijzonderheden van deze boomhut Drenthe 7 personen.
Naast dat een overnachting in deze Treehouse een unieke natuurervaring is, biedt een verblijf in de boomvilla ultiem comfort. Van vloerverwarming, een eigen internet aansluiting, een heerlijk zitgedeelte en maar liefst 3 buiten terrassen, een koffiezetapparaat tot een badkamer met inloopdouche. Bij aankomst liggen de handdoeken al op de opgemaakte bedden en vind je in de badkamer heerlijke Rituals producten. Boek nu je weekend in de natuur van Drenthe of gun jezelf een relax vakantie van 7 dagen in deze unieke boomhut.

Boomhut camping Torentjeshoek XXL - Nederland - Drenthe - 7 personen - terras in de bomen

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Ardoer

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal personen

, , , ,

Aantal huisdieren

Aantal slaapkamers

,

Aantal badkamers

Faciliteiten

, , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , , ,