Weerterbergen Comfort Wellness 4 – Nederland – Limburg – 4 personen

208,00

4 persoons bungalow in bos met privé sauna Limburg.
Vakantiepark Weerterbergen. Deze gelijkvloerse bungalow is volledig gerestyled en geschikt voor 4 personen. Er is een woonkamer met smart-tv en open haard. De luxe keuken is voorzien van een vaatwasser, combimagnetron, koelkast met vriesvak en koffiezetapparaat. Verder vind je in de bungalow 2 slaapkamers met in elk 2 eenpersoonsbedden, en televisie. Er is een badkamer met regendouche en een apart toilet. De bungalow beschikt bovendien over een infraroodsauna. Buiten tref je een terras met meubilair.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: RP560739 Categorieën: , , , ,

Beschrijving

4 persoons bungalow in bos met privé sauna Limburg.
Vakantiepark Weerterbergen. Deze gelijkvloerse bungalow is volledig gerestyled en geschikt voor 4 personen. Ideaal voor senioren vakantie vakantiepark in het bos. Er is een woonkamer met smart-tv en open haard.

Weerterbergen Comfort Wellness 4 - woonkamer

De keuken is voorzien van een vaatwasser, combimagnetron, koelkast met vriesvak en koffiezetapparaat. Verder vind je in de bungalow 2 slaapkamers met in elk 2 eenpersoonsbedden, en in een van de kamers een televisie. Er is een badkamer met regendouche en een apart toilet. De bungalow beschikt bovendien over een infraroodsauna. Buiten tref je een terras met meubilair en je kan gratis gebruikmaken van wifi.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Roompot

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal personen

, , ,

Aantal huisdieren

Aantal slaapkamers

,

Aantal badkamers

Faciliteiten

, , , , , , , , , , ,

Periode

, , , , , , , , , ,

Vakantiepark