Afgelegen huisje huren

Je kunt hier een afgelegen huisje Drenthe, Gelderland of Overijssel huren

Wie een afgelegen huisje in het bos huren wil in Nederland, komt al snel uit op Drenthe, Overijssel of Gelderland. In deze provincies met de mooiste bossen van Nederland vind je de meeste rustig en afgelegen vakantiehuisjes, chalets en vakantiebungalows. Maar het is zeker ook mogelijk een boshuisje te huren in Flevoland, Friesland of Groningen.

Afgelegen huisjes in de bossen 2 tot 4 personen

De meeste afgelegen chalets en huisjes in de bossen zijn geschikt voor 2 tot en met 4 personen.
Je kunt echter ook een huisje in het bos voor 5, 6, 7 of 8 personen huren op een afgelegen plek. Huur bij voorkeur een huisje in het bos ver van de snelweg en niet in de buurt van een vliegveld.


landal bosrijke omgeving banner

fietsen in het bos met de hond

Huisje in de bossen met hond huren

In de meeste huisjes in de bossen zijn huisdieren welkom. Meestal is dat beperkt tot 1 ‘a 2. In een enkel afgelegen huisje of chalet in het bos zijn 3 of 3 honden toegestaan. Het gaat dat bijna altijd om particuliere huisjes midden in de natuur.

De meeste afgelegen huisjes zijn particuliere vakantiehuisjes

Duidelijk is dat als je een afgelegen huisje huren wilt in Nederland, je deze vindt in een provincie met veel bossen of veel ruimte. In de provincies Noord-Holland, Utrecht en Zuid-Holland zal je in de buurt van de grote steden nauwelijks afgelegen huisjes tegenkomen. In de provincie Groningen en Drenthe des te meer. Afgelegen huisjes zijn in 99 van de 100 gevallen particuliere vakantiehuizen. In een enkel geval heeft een Waterschap, Staatsbosbeheer of plaatselijke overheid een afgelegen woonhuis of vakantiehuis te huur.

gezin in roeiboot in de natuur

Afgelegen huisje in Drenthe huren

Afgelegen huisje Drenthe huren? Niet alleen vind je de mooiste bossen en heidevelden van Nederland in Drenthe, je vindt er ook een groot aanbod particuliere vakantiehuisjes. Enkele van die particuliere vakantiehuisjes Drenthe staan midden in het bos en zijn zeker afgelegen te noemen. Houd er wel rekening mee dat veel afgelegen huisjes in het bos niet met de auto bereikbaar zijn. Vaak moet je het laatste stuk lopen over een bospad. Dat is natuurlijk gelijk een voordeel want zo heb je de garantie dat jouw vrijstaande huisje in het bos niet langs een autoweg of snelweg loopt. Hier vind je de mooiste bossen van Drenthe

Afgelegen huisje in Gelderland huren

Ofschoon met name de Veluwe een veel bezocht gebied is, zijn er toch nog wel rustig gelegen huisjes in Gelderland te vinden. Als je een afgelegen huisje in Gelderland zoekt, zijn er soms mogelijkheden in de Achterhoek en net over de grens in Duitsland. Zeker in de het voor- en naseizoen kan het in de Achterhoek erg rustig zijn. Wel moet je uit de buurt blijven van bijvoorbeeld Winterswijk omdat je in die omgeving meerdere vakantieparken en campings hebt en die parken het hele jaar door wel huurders en bezoekers hebben. Vind hier een particulier vakantiehuis Gelderland

vader en zoon in het bos

In Overijssel een afgelegen vakantiehuisje huren

Wie in Overijssel een afgelegen huisje voor zijn vakantie wilt huren, komt waarschijnlijk uit op een plekje op de Sallandse Heuvelrug. In dit bosrijke gebied met heuvels vind je in bepaalde gedeelten nog ruimte en rust. De afgelegen vakantiehuisjes op de Sallandse Heuvelrug liggen meestal in de omgeving van Holten en de Holterberg. Ook deze huisjes in de bossen Overijssel zijn particulier eigendom. Een enkel huisje in het bos Overijssel is eigendom van een Natuurvereniging of Staatsbosbeheer.

Afgelegen huisjes in de Ardennen

Afgelegen huisje Ardennen huren? De kans om een afgelegen huisje of chalet te vinden, is nog groter in de Ardennen. In de Ardennen vind je veel particuliere huisjes en chalets en vaak zijn deze redelijk afgelegen gelegen. Liefhebbers van stilte, natuur, ruimte en rust, doen er goed aan om het aanbod huisjes in het bos Ardennen te verkennen. De kans is aanwezig dat er een huisje in het bos Ardennen te huur is, met echte rust. Geen mensen om je heen, wel dieren, natuur en bos. Zo een huisje in het bos Ardennen kan ook een boomhut zijn. Dat maakt je avontuur in de natuur nog meer bijzonder.

Europarcs in de natuur banner