Romantisch huisje in het bos

Boek hier een romantisch huisje in het bos.

Als je een romantisch huisje in het bos binnen Nederland of België zoekt, zit je op deze site goed. Maar je kunt bij ons ook een super sfeervol boshuisje huren in Frankrijk, Duitsland, Luxemburg of elders in Europa. Waarom kiezen zoveel mensen nu voor een vakantiehuisje midden in de bossen? Wat maakt een huisje in de natuur nu romantisch en bijzonder?? In deze blog gaan we op die vragen in.

Wat maakt een huisje in het bos extra romantisch?

Op zich is een vakantie in het bos al spannend en romantisch. Zeker als je er met je partner een weekendje tussen uit gaat en erin geslaagd bent een romantisch vakantiehuisje voor twee midden in de bossen te huren. Een open haard of sfeerhaard maakt zo een vakantiehuisje extra romantisch. Een ligbad, hottub of privé sauna is natuurlijk helemaal super. Een wat te denken van een 2 persoons huisje in het bos met bedstee en jacuzzi? Je kunt bij ins ook een huisje in het bos met Finse sauna huren. Ook aantrekkelijk.

Waar vind je de mooiste bossen van Nederland?

Als je met je vriend of vriendin op vakantie binnen Nederland gaat, wil je natuurlijk wel een huisje in echte bossen huren. Uitgestrekte bossen vind je natuurlijk ook op de Veluwe en in de Achterhoek maar ook in Drenthe en Overijssel vind je uitgestrekte boswachterijen.

mooiste bossen op de Veluwe

In deze bossen kun je uren achter elkaar wandelen en als je dan thuiskomt, kun je warm worden bij de open haard of lekker relaxen in de sauna of hottub. Tip: Als je een romantisch huisje in het bos huurt en van wellness houdt, is een buiten jacuzzi extra fijn. Je kunt via deze site een wellness huisje in het bos huren. Ook in de Ardennen zijn wellness huisjes te huur. Hier vind je informatie over de mooiste bossen van Gelderland.

Romantisch huisje in het bos met zwembad huren

Als je een vakantiehuisje in de zomerperiode boekt, is het wel lekker als er een zwembad bij het vakantiehuisje zit. Het is mogelijk een particulier vakantiehuisje met privé zwembad in het bos te huren of een chalet of bungalow met open haard op een vakantiepark met gemeenschappelijk zwembad. Een huisje huren met zwembad en hottub is ook fantastisch, zeker als het huisje in het bos ook nog over een houtkachel of open haard beschikt.

Huisje in het bos met hond huren

Als je een hond hebt, mag die natuurlijk ook mee. In veel van onze Natuurhuisjes in Nederland en België zijn huisdieren toegestaan. Als je een huisje of honden bungalow huurt bij één van de Landal parken, is er soms een omheinde tuin beschikbaar en honden bench. Een aantal vakantieparken van Landal hebben speciale honden bungalows in de bossen. Ideaal voor een romantisch weekend met de hond in de bossen of een honden vakantie in de natuur. Tip: Ben je natuurliefhebber en heb je een auto? Boek dan een autovakantie met de hond naar de Ardennen. Huur een chalet in de bossen van de Ardennen met open haard en Finse sauna.

Romantisch huisje in het bos met Kerstmis huren

De periode rond Kerstmis is meestal een sfeervolle periode. De kerstvakantie is een romantische vakantie. Een kerstboom, kaarsjes aan en een glaasje wijn maken deze dagen extra gezellig. Als je er in de Kerstperiode een aantal dagen met je partner tussen uit wilt, is het huren van een huisje in het bos met open haard en ligbad of hottub een prima idee. Je kunt bij ons een 2 persoons huisje in het bos met open haard en jacuzzi of hottub huren. Voor een romantisch weekend met zijn twee of langer verblijf. Tip: Een biologisch wijntje is nog lekkerder. Meer informatie over een biologisch kerstdiner vind je bij Duurzaam Doe Je Zo.