Luxe huisje in het bos huren

Bij ons veel mogelijkheden een luxe huisje in het bos te huren

Luxe vakantie boeken maar dan wel met een verblijf in het bos? Bij ons vele luxe vakantiehuisjes in het bos te huur. Ook op luxe vakantieparken in het bos. Zoek naar de mogelijkheden een luxe huisje in het bos te huren binnen Nederland, in België, in Duitsland of in Frankrijk. In landen zoals Luxemburg, Noorwegen en Zweden zijn er ook volop mogelijkheden.

roompot in het bos banner


Luxe huisje in bos met jacuzzi huren

Huisjes in het bos met een jacuzzi behoren altijd tot de categorie luxe vakantiehuizen. Een jacuzzi in de tuin is de meest gezochte wellness faciliteit als het om luxe wellness huisjes in het bos gaat. Wij hebben de mooiste en meest luxe huisjes in het bos met jacuzzi verzameld. Deze luxe huisjes in het bos met jacuzzi vind je hier. Het is ook mogelijk een luxe huisje in het bos te huren met jacuzzi en privé sauna. Dat is dubbel genieten.

landal bosrijke omgeving banner


jacuzzi in het bos genieten

Luxe huisjes in het bos met sauna

Kiest de één voor een luxe huisje in het bos met jacuzzi, de ander geeft de voorkeur aan een boshuisje met privé sauna. Het is goed om te weten dat wij voor de liefhebbers deze huisjes in het bos met privé sauna geselecteerd hebben. Het betreft hier meestal luxe bungalows, chalets en huisje in het bos met infraroodsauna. Voor de liefhebber van de Finse sauna goed nieuws. Je kunt bij ons ook een luxe huisje in het bos met Finse sauna reserveren. Voor een behaaglijke warmte en extra gezelligheid. Overigens zijn er ook huisjes met Finse sauna aan zee of in de duinen te huur.


Luxe huisje in het bos huren met hottub

Luxe vakantiehuisjes met hottub behoren tot een buitengewone categorie wellness huisjes in de natuur. Relaxen in een houtgestookte hottub is echt ontspannen en genieten van een weldadige warmte en op een unieke locatie. De meeste huisjes in het bos met hottub zijn particulier eigendom. Je kunt ook een particulier huisjes met sauna en hottub huren. Op de meeste vakantieparken in het bos vind je huisjes met sauna of bubbelbad. Een enkel kleinschalig park in de natuur, biedt boshuisjes aan met hottub. Je kunt ook een huisje met hottub huren elders in de natuur.


houten hottub in de tuin

Huisje in het bos met ligbad of whirlpool

Een huisje in de bossen huren met whirlpool of ligbad is wellicht wat minder luxe dan huisjes in het bos met jacuzzi, privé sauna of hottub, ze behoren wel degelijk tot de luxe vakantiehuisjes in de bossen. Voordeel, het aanbod van dit type vakantiehuisjes in de natuur is wat ruimer en de huurprijzen zijn gemiddeld wat lager. Hier vind je huisjes in het bos met ligbad


Luxe huisje in bos huren voor vakantie met honden

Een luxe vakantiehuisje met hond huur je bijvoorbeeld in het bos en dan het liefst een huisje of bungalow in het bos met omheinde tuin. Wat maakt een vakantie met hond en omheinde tuin extra luxe? Natuurlijk een wellness voorziening in het vakantieverblijf of in de tuin zoals een jacuzzi, hottub of ligbad.


vier honden in de tuin

Vuurwerkvrije vakantieparken en luxe vakantie hond

Een verblijf op een vuurwerkvrij vakantiepark maakt je vakantie met 1 of 2 honden extra prettig en luxe. Ook kan je overwegen een luxe vakantie met hond op een vakantiepark met overdekt zwembad te boeken. Veel vakantieparken in het bos zijn luxe, hondvriendelijk en hebben een overdekt en goed verwarmd zwembad.


Luxe huisjes in bos voor senioren

Senioren en mensen die slecht ter been zijn, kunnen zeker nog wel een huisje in het bos huren. Alleen moet zo een huisje dan het liefst gelijkvloers zijn en het woon- en slaap programma op de begane grond zijn. Nog beter is het om een senioren bungalow in het bos te huren zonder verdiepingen en geheel drempelvrij. Steeds meer senioren vakantieparken in het bos bieden dit type bungalows aan. Ideaal voor 55, 60 en 65 plussers. Ook prettig als je als senior gebruik maakt van een rollator of scootmobiel.


genieten van wandeling met rollator

Kindvriendelijke en luxe huisjes in de bossen

Luxe vakantiehuisjes in de bossen kunnen zeker kindvriendelijk zijn en je doet je kinderen een groot plezier als er een luxe huisje in het bos met binnenzwembad en indoorspeeltuin geboekt wordt. Dit type luxe en kindvriendelijke parken vind je bijvoorbeeld bij Center Parcs


Europarcs in de natuur banner