Boomhut in Anderen – Nederland – Drenthe – 6 personen

130,00

Boomhut 6 personen Nederland.
Overnachten in een 6 persoons boomhut Drenthe? Deze 6 persoons boomhut op palen in Nederland staat in Drenthe en heeft 2 slaapkamers, een badkamer en een vaatwasser in de keuken. Er is internet en een tv. Deze boomhut heeft verwarming en is goed geïsoleerd. Je kunt deze grote boomhut in Nederland ook boeken voor de voorjaarsvakantie of herfstvakantie. Je kunt hier met 6 personen overnachten.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Boomhut 6 personen Nederland.
Deze 6 persoons boomhut op palen in Nederland staat in Drenthe en heeft 2 slaapkamers, een badkamer en een vaatwasser in de keuken.
Ook is er internet en een tv. Deze boomhut heeft verwarming en is goed geïsoleerd. Je kunt deze grote boomhut in Nederland ook boeken voor de voorjaarsvakantie of herfstvakantie. Je kunt hier met 6 personen bijzonder overnachten. Op een landgoed Drenthe.

Boomhut in Anderen Nederland Drenthe 6 personen - woonkamer

Bijzonderheden van deze boomhut 6 personen Nederland.
Wie wilde er als kind nou niet in een boomhut wonen? Een boomhut waar alle mogelijke comfort in zit. En toch genoeg avontuur en uitdaging om de wereld te verkennen. Op de rand van een prachtig landgoed in Drenthe staat deze fantastische boomhut die deze dromen waarmaakt.

Dit is één van de mooiste en meest populaire boomhutten van Nederland en veel data zijn dan ook helaas al bezet. Voor een overnachting of weekendje weg moet dan ook vaak ver van tevoren worden geboekt.

Boomhut in Anderen Nederland Drenthe 6 personen - in de natuur

In de hut op palen kan je met maximaal 6 personen slapen. Er zijn 2 slaapkamers. In de masterbedroom staat een groot 2-persoonbed. In de naastgelegen kinderkamer staan twee kleinere bedden. In de woonkamer staat een slaapbank waar ook nog twee personen kunnen slapen. De keuken heeft onder andere een combimagnetron en vaatwasser. De boomhut is verder goed geïsoleerd en uiteraard verwarmd. Op de eerste verdieping bevindt zich de douche met toilet. En ook is er WiFi internet en een TV in de boomhut aanwezig.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Vipio

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal personen

, , , ,

Aantal huisdieren

Aantal slaapkamers

,

Aantal badkamers

Faciliteiten

, , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , , ,