Boomhut in Easterein 25231 – Nederland – Friesland – 2 personen

90,00

Boomhut 2 personen in Friesland.
Deze 2 persoons boomhut in Friesland is ecologisch verantwoord en is ideaal om helemaal tot rust te komen.
En… je kunt deze boomhut met unieke ligging en sfeer ook buiten het zomerseizoen huren. Prachtig uitzicht vanuit deze boomhut. De boomhut kan verwarmd worden en is goed geïsoleerd.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: NH25231 Categorieën: , , , ,

Beschrijving

Boomhut 2 personen in Friesland.
Deze 2 persoons boomhut in Friesland is ecologisch verantwoord en is ideaal om helemaal tot rust te komen.
En. je kunt deze boomhut met unieke ligging en sfeer ook buiten het zomerseizoen huren. Prachtig uitzicht vanuit deze boomhut. De boomhut kan verwarmd worden en is goed geïsoleerd.

Bijzonderheden.
De trap van deze boomhut leidt naar de voordeur en naar een brug die uitkomt op een prachtig terrasje op het zuiden, vanwaar je een prachtig uitzicht over omringende landerijen hebt. Door de speciale bevestigingsconstructie geeft de boomhut je bij wind het gevoel van zachtjes mee wiegen. Ben je zelf een ‘vroege vogel’, dan kun je meezingen en ben je op dát moment even een ‘vogel van hetzelfde pluimage’. Deze goed geïsoleerde boomhut, gebouwd van ecologisch, milieubewust inlands en Europees hout, heeft een geheel eigen sfeer. De boomhut is geschikt voor maximaal twee personen. Aanwezig in de boomhut; tweepersoonsbed(140),bank, 2 pits kookplaat, elektrische kachel (ook voor winterverhuur) borden, bestek, kopjes, glazen en een waterkoker. Sinds kort is er in onze recreatie ruimte een ruime keuken met oven magnetron, inductie kookplaat vaatwasser koelkast voor gezamenlijk gebruik. Het moderne en goed verzorgde sanitair is op korte loopafstand. Op aankomst dag bent u welkom vanaf 15.00.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Natuurhuisje

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal personen

,

Aantal huisdieren

Aantal slaapkamers

Aantal badkamers

Faciliteiten

, , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , , ,