Weekendje weg Nederland

Weekendje weg Nederland? Huur een huisje in het bos. De meeste particuliere huisjes in de bossen van Nederland kunnen ook voor een weekendje weg gehuurd worden. Daarnaast zijn er soms mogelijkheden voor een lang weekend of midweek in het bos.

roompot in het bos banner

   Door de coronacrisis ontdekten meer mensen de natuur in Nederland

   We gaan er steeds vaker, met zijn twee, een weekendje Nederland er tussen uit en de bossen hebben misschien wel als belangrijkste bestemming de zee ingehaald. Een weekendje weg Nederland met verblijf in een huisje in het bos is genieten.

   We herontdekken de Nederlandse natuur en trekken naast goede wandelkleding de wandelschoenen weer aan. Zo heeft ieder nadeel ook zijn voordeel en hebben we de weg naar de natuur in Nederland terug gevonden. Met name de Gelderse Bossen zijn populair. Een huisje in de bossen van de Veluwe huren voor een weekendje weg Nederland, het kan. Ook op korte termijn. Indien je op donderdag zo een Natuurhuisje reserveert voor het komende weekend, kan je vrijdagochtend al vertrekken.

     meertje in het bos

     landal bosrijke omgeving banner

     Weekendje weg Nederland met hond

     In veel huisjes in de bossen van Overijssel, Drenthe, Gelderland, Noord-Brabant en Limburg zijn honden toegestaan. Je kunt dus ook een weekendje weg Nederland boeken en met de hond in een huisje in het bos verblijven. Een waarschuwing is echter wel op zijn plaats. In de maanden april, mei en juni worden er veel jonge dieren geboren en die zijn nog erg kwetsbaar. Denk aan vogels, eekhoorns en reeën. Het is dus zaak om je hond in het bos absoluut niet los te laten lopen en al helemaal niet als je hond een jachthond is. Een weekendje Nederland met hond in het bos kan zeker, je moet echter wel de nodige voorzichtigheid in acht nemen. Vind hier een huisje in het bos met hond

     Europarcs in de natuur banner